Restaurant



Vår restaurant er vår stolthet. Her kan du nyte ditt måltid med utsikt til fjord, fjell, elv og båthavn. Vi har à-la carte meny, småretter, smørbrød, barnemeny og kveldens 2 retters middag (buffet om sommeren) alle dager. Hver søndag serverer vi 2 retters middag fra kl 1300 til 1700 Hotellet har gjennom året en rekke «aftener», så som Italiensk-aften, Biff-aften, Taco-aften mm. Disse blir avertert i lokalpresse og på Facebook For utenom julebordsesongen der vi har levende musikk alle helger, blir det også arrangert mat & dans arrangement for et voksent publikum jevnlig gjennom hele året. Fra april til september kan vi i tillegg tilby servering på våre 2 uterestauranter:
Restauranten

Terrassen

Overbygget uterestaurant med varmeovner og pledd for de litt mer kjølige dagene. Her kan vi i tillegg tilby skalldyrsbord og grillaften for grupper.

terrassen


Promenaden

En ‘perle’ på Sand. Her sitter du helt i fjordkanten ved utløpet til vestlandets lengste lakseelv, Suldalslågen. Mens du nyter en forfriskning eller et godt måltid, hopper laksen like ved siden av. Er solen framme skinner den her fra tidlig morgen til sen kveld.
promenaden

Promenaden